HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

Cari Mama kóser pizzériája

2008.02.04. 23:00 actionthenco

Ma egy pajtásommal elmentünk Cari Mama kóser pizzériájába. Ebből egyenesen következik az, hogy mostantól van számomra egy új biztos pont a kulináris élvezetek hajszolására. A pizzéria a Kazinczy utcán található,a 28-as szám alatt, közvetlenül az ELTE Pszichológiai és Pedagógiai karával szemben. Elsőre kissé csalódtam, ugyanis a hely pici és nem túl otthonos. Azonban amint Cari Mama megkérdezte hogy mi célból járunk erre sokkal szimpatikusabb lett. Cari Mama igazi jiddise mame, mindenkit unokájaként szeret, amire empírikus bizonyítékkal szolgál az, hogy első ottjártunkkor 40 percet beszélgettünk vele (és nem ám olyan udvarias beszélgetés volt, nagyonis szórakoztatott minket). Szendvicseket ettünk, így a pizzáról nem nyilatkozhatom, de azt kell mondanom, hogy azok zseniálisak voltak. Mikor közöltük hogy akkor mi most szendvicseznénk, átinvitált minket a szomszéd kóser pékségbe, hogy kiválasszuk mi legyen áldozatként választott zöldségeink háza. Két hatalmas és puha bagellt kértünk, amiket megtöltött minden földi jóval. Én tonhalas, Adri sajtos szendvicset evett, Cari Mama étterme ugyanis azonfelül hogy kóser, még vegetáriánus is (tehát nem csak a disznóhúsnak van ma malaca:)). A kóserség ellenére nem csak zsidó vendégeket vár (engem is beengedett:)), ugyanis 300ft-ért ilyen tápláló és finom kaját nem kapsz a környéken. A bagellek körülbelül pizzaméretűek voltak, de ez nem akadályozta meg a tölteléket abban hogy kilógjon belőle.Többet nem is mondanék, én holnap is megyek!Cari Mama Power!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr72325675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holländer máté · http://oraange.blogspot.com/ 2008.02.15. 00:55:54

ez így igaz, nem kivételes eset, Cari mama ma minket is hasonló bánásmódban részesített. Családias környezet, mintha egy nagypolgári kúria alagsori konyhájába járnánk le nassolni, a bájos szakácsnő pedig a rozoga kis széken üldögélő 120 kiló kedvességgel töltött Cari mama. Ajvé!
süti beállítások módosítása