HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

A világ legelhagyatottabb szigete

2008.11.30. 23:21 actionthenco

Őszintén szólva, nem tudom mit csinálnék egyedül egy lakatlan szigeten. Nagyon sok vonzó tulajdonsága van az esetleges költözésnek, mint a természet közelsége, tiszta levegő, nyugalom. Végre nyugodtan olvashatnék. De mit? Ha nincs internet, újságok és évente egyszer jön csak a posta. Tristan da Cunha az előbb említett szempontokból ideális alternatíva a városi létbe belefáradtaknak. Ez ugyanis a világ legelhagyatottabb szigete. Közvetlenül a St. Helena sziget mellett és annak irányítása alatt (amiről remélem mindenkinek beugrik Napóleon) egy Edinburgh of the Seven Seas nevű fővárossal. Hallott valaki ennél vagányabb városnevet? Versenyben van még mondjuk New Canaan, Connecticutból, de tőle a nem túl egyéni biblikus utalásért levonunk pár pontot. Valamint a vagánysághoz még hozzáad kicsit, hogy a hét tenger városát lakják vagy 300-an.

Igen költői viszont a panoráma!

 

Mivel kávéfüggőségemtől még egy szigeten is csak idővel tudnék leszokni, nagyon jó pont, hogy van kávézó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És nem is akármilyen bolt, hanem egyből supermarket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszont továbbra sem szeretnék az internetről lemondani a halászatért cserébe. Úgy tűnik nekem mégis Izland lesz az alternatíva.

 

A sztorit a DarkRoastedBlend-ről nyúltam

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr18797020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása