HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

A tüzesvíz jobb mint a kávé!

2008.11.11. 12:59 actionthenco

 Firewater – The Golden Hour

A tüzesvíz jobb, mint a kávé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mióta megvan ez az album, a lehető legváratlanabb pillanatokban kerül elő. Rendszeresen megtörténnek kizárólag sámánok és táltosok által magyarázható jelenségek, amikor idegen kéz által mozgatott ujjaim ezt az albumot indítják el, annak ellenére, hogy teljesen másfele indultam el. Mindenki életében eljön az a periódus, amikor kilép The Night of the Living Dead díszleteiből és elindul iskolába/munkahelyre, mint mindenki más, de a zombimaszk az arcon marad. Ezt eltüntetendő az Avon, néhány kitűnő zenésszel karöltve megalkotta a Firewatert. Napi egyszeri használattal a ráncok kisimulnak, a legmakacsabb zombifoltok eltűnnek. Saját magukat elbaszott esküvői zenekarként jegyzik, megtalálható benne ska, cabaret, indie és balkáni motívumok is, de ez kérlek szépen blues, keleti hangszerekkel megszórva. A gogol bordello, Jesus Lizard, Transglobal underground tagokból és egy, a titkos kedvenc Soul Coughingból érkezett úriemberból, bizonyos Yuvan Duvalból álló orkesztár zenéje nem maradhat ki reggeleinkből.

A harmonikát jobban szeretem, mint megérdemelné!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr47763291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása