HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

Egy tengerimalac története

2008.11.09. 17:19 actionthenco

 A.-ék tengerimalaca majdnem elhagyta ketrecét.

 

A kétéves tengerimalac majdnem elhagyta A.-ék otthonában elhelyezett ketrecét. Szerencsére a katasztrófa elmaradt, Pufi (2) nem tett kárt sem önmagában, sem másban.

Az A.- család békésen ült a televízió előtt vidéki otthonukban, amikor zajra lettek figyelmesek. A tengerimalac, aki a keresztségben a Pufi (2) nevet kapta, az állatfajta jellegzetes hívójelét adta, amely az ablak újságpapír általi pucolásához hasonlatos, jelezve, hogy nehézségei akadnak ketrece elhagyásával. A ketrecen, más alkalmaktól eltérően nem volt rajta rácsos fedele, amely megakadályozta volna a malacot annak elhagyásában, A. Zsuzsanna (20) azt nyilatkozta lapunknak, hogy:

-          Még soha nem próbálta elhagyni a ketrecét. Miért is tenné? Megkap mindent, ami egy tengerimalacnak megadható. A Legfinomabb zöldségeket adjuk neki ebédre. Sajnos a tengerimalac nem olyan komplex állat, hogy megértse, milyen jó dolga van nálunk.

A Fent említett étkezési szokások ismeretében nem olyan különös, hogy Pufit (2) saját izmainak gyengesége akadályozta meg lakhelyének 12cm magas peronján való átmászásban. Ugyanakkor az is közrejátszhatott benne, hogy Pufi (2) ha tisztában is van a szabadság fogalom jelentésével, mégis félelemmel fordul az őt körülvevő világ felé. Ahogy Zsuzsanna riporterünk kérdésére elmondta, előfordult már, hogy a malacot kiengedték lakásuk teraszára, hogy a délutánt szabadon töltse, ám amikor pár óra elteltével visszatértek, arra lettek figyelmesek, hogy Pufi (2) megijedve a terasz méreteitől, ketrecében várta gazdái érkezését.

Tartsanak velünk holnap is a legfrissebb bulvárhírekkel!

 

( P.s.: Ha A. Zsuzsanna (20) szerepelt volna valamelyik valóságshowban, ez a cikk nem blogunkon, hanem a Blikk magazin (kortalan) címlapján szerepelt volna)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr91758883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása