HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

Deftones

2008.07.01. 21:56 °

elég régóta akartam írni egy posztot a Deftones-ról, az egyik kedvenc metal zenekaromról, egy igazi egyéniségről a metal zene világában, és pár napja nem egy dal jár az agyamban, and that tears it. a deftones 1989-ben alakult, mikor mindenki még gimnazista srác volt, és igen nagy népszerűségre tettek szert már akkor, elsősorban sacramento környékén, ahonnan jönnek, sokat koncerteztek, albumuk ugyan még 1995-ig nem jelent meg, de miután végre rászánták magukat a zenéjük rögzítésére és kiadására, nagyon szép karriert kezdtek el építeni, tényleg elismerésre méltó, sok újítást hoztak, a Korn-nal egy lapon szokták emlegetni, mint a nu metal műfaj első jelentős képviselői, illetve méginkább alapítói. a zenéjük kicsit minden albummal változott, de mindvégig megmaradt chino moreno énekes úriember rendkívül karakteres hangja, a visításai, a kicsit lusta hangja, a gyönge artikuláció, amit előszeretettel neveznek amolyan "vasárnap reggeli" hangnak, ami egyébként egészen jól körülírja. minden pozícióban egyéniségek zenélnek, mindenkinek megvan a saját, eégszen könnyen felismerhető stílusa, mindenki hozzáad valamit a zenéhez, mindenki szerepet vállal, nagyon jó érzés ilyen zenészekkel találkozni és öröm, hogy találkoztak ők, egymással, és hogy azóta is ugyanabban a felállásban zenélnek, biztos vagyok benne, hogy sok jó zenét hallunk még tőlük a jövőben, ha jól értesültem, szeptemberre tervezték az új albumuk megjelentetését, talán Eros lesz a címe, mindenki izgatottan vár. laikusok számára meghallgatásra talán az Around the Fur albumot tudnám ajánlani első nekifutásra, mert az nem csak önmagukhoz képest nagyon minőségi album, de egy jelentős zenetörténeti alkotás is, örök klasszikus!

- egy remek példa az erőszakos oldalukra ez a felvétel: Korea, a 2000-es White Pony albumról

- a Mascara c. szám eredeti felvétele az albumról egy vicces fotóval, + egy élő verziója (1997, Around the Fur)

- ha már Around the Fur, akkor a vitathatatlanul legnépszerűbb, sikerhozó számuk, a My Own Summer (Shove it) cápákkal, koronás plüssdisznókkal

- a fantasztikus Minerva videóklipje, és emellé még ugyanerről az albumról az album első számának, a Hexagram videója (2003, Deftones)

- és hogy mindenki szembesüljön vele, hogy milyen furcsa dolog is ez a kokain, hogy meghízik tőle még a deftones énekese is: a legutóbbi albumuk, a Saturday Night Wrist első dalának videója, Hole in the Earth, és igen, Chino nagyon kövér, és ez ugye elég megszokott beszédtéma mostanában a Deftones körül.

diszkográfia:

1995 - Adrenaline

1997 - Around The Fur

2000 - White Pony

2003 - Deftones

2006 - Saturday Night Wrist

azt hiszem a Dai The Flu szövege elég jól összefoglalja a Deftones/Chino Moreno lelkivilágát és életérzését, olvassátok el!

Dai The Flu

i always wondered what it takes fifteen stitches and a soft parody
to make my eyes be like deceit, believe the sting, proves heart to me

and now i know that you love me
thank god that you love at all
dislocated at the joint timing is everything in the bed
'cause you'll sleep for hours to keep away
then sink the teeth and bat your eyes

now i know that you love me
thank god you love at all

what surprise i was right here going off and going on [repeat]

at least now i know that you love me
thank god that you love at all
what surprise i was right here going off going on dai the flu.

 

2000 környéke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2006

 

 

Chino Moreno: vocals, Abe Cunningham: drums, Stephen Carpenter: guitar, Chi Cheng: bass, Frank Delgado: sampler

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr35548735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[sziki] · http://www.szub.hu/ 2008.08.15. 12:01:49

nyomok nektek ide egy ilyet, bar semmi koze a deftones-hoz:
www.webpark.ru/comments.php?id=39304
ennyit a jo oreg oroszokrol = D

[egyebkent meg uj poszt? vagy uborkaszizsan van itt is, vagy mi van mar?]
süti beállítások módosítása