HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

5 364 parázs

2008.08.16. 14:18 °

Na kész, a következő linkből senki nem maradhat ki. A kínaipiacos játékok, kacatok magyar nyelvű leírásai mindig izgalmasak, sokkal mulatságosabbak, mint maga a termék, a magyarul nem beszélő kis kínai erőltetett próbálkozásai, a használati útmutatók - kismillió humorista számára szolgáltak témaként. Az a jó bennük, hogy egyszerűen minden magyar anyanyelvű ember értékeli őket. Mivel ilyen vicces fordítások mindig is lesznek és jó régóta léteznek is, elég elcsépelt dolog szóbahozni, de mégsem, mert egy újonnan beszerzett filmfelvevő készülék apropóján sikerült rátalálnom (valószínűleg) minden idők legmulatságosabb próbálkozására, és ez ráadásul nem is egy kínaipiacos játék, hanem a SANYO műszaki cikkeket árusító cég egyik új termékének félhivatalos internetes kezelési útmutatója. Csak egy kis ízelítő a honlap magyar nyelvű kínálatáből:

"Észrevesz amit a leterhelhető reszelő május lenni használati útmutató, használati utasítás, felhasználói kézikönyv, kezelési kézikönyv, felhasználói útmutató vagy kezelési útmutatóban. Vele lesz képesnek lenni megtenni felszerel , beállít , használ -a cikk rövid idő vonatkozó a termelő ajánlások."

vagy a "legel minden használati útmutató" linket követve:

"Részére egy "szabályos" kutatás, belép a parázs és kettyenés -on"Kutatás" gomb"

avagy a honlap alján:

"Copyright © 2005 - 2008 - Diplodocs - Minden jog fenntartva.
Kijelöl védjegy és parázs van a vagyon -ból -uk viszonylagos tulajdonosok. "

Érdemes a baloldali linkeket követni, számtalan boldog perccel kecsegtet a honlap. Helyenként azért lehet sejteni, mit kívántak közölni, de az esetek többségében inkább egy nagy rendszertelen betűhalmazra emlékeztet a honlap. Jó szórakozást! :)

LINK!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr86618610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása