HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

I think different.

2008.03.11. 13:51 actionthenco

Van ez az ember, akiről valószínűleg élő és halott is hallott már. Megalapította az Applet, a Pixart és a Nextet. Nélküle a mai kor nem ilyen lenne. Ő találta ki azt az egész grafikus UI-t, amire mai társadalmunk épül. Persze ez nem teljesen igaz, ugyanis egy másik nevesebb figura, bizonyos Bill Gates kissé lenyúlta az ötletet és sikerre is vitte azt. Viszont az invenció szó alatt a wikipedián máig az ő cégének neve kellene hogy szerepeljen. Ő minden nördségre hajlamos ember szívében helyet kapott.'Couse he's one of them.

Kissé drámai volnék, de mégis Steve Jobsról van szó.

Most Steve Jobsnak a Stanford University diplomaosztóján elmondott beszédét hallgathatjátok meg, eFi által feliratozva. Kifejezetten érdemes meghallgatni, nagyon érdekes dolgokat mons az életről, filozófiáról, invencióról. Vicces és mégis drámai.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr80376013

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása