HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

a lehorzsolt arcú kisfiú zenéje

2008.06.26. 14:58 °

oké, minél tovább húzom, annál színvonaltalanabb lesz az egész, úgyhogy a legjobb, ha még most megosztom veletek ezeket, így félúton a borzasztó és a remek között, épp mielőtt vészesen késő lenne. két lemezről van szó, amelyek számomra az utóbbi, mondjuk, fél év nagy meglepetései voltak, és azért jött el most az utolsó pillanat, amikor még hitelesen tudok róluk beszélni, mert még épp maradt bennem egy cseppnyi erőszak, abból a fajtából, ami ezeket az albumokat is jellemzi. azt hiszem, metal albumot még nem ajánlottunk itt, úgyhogy ezért is most: ismerkedjetek meg a pánikkal, a pusztítással, a földrengés közben összeomló épületekkel, a metróalagút beszakadásával, az özönvízzel, a testvérgyilkossággal, a káosszal, az erőszakkal, az önmagát tápláló elfojtott dühvel, vagy ha esetleg ez túl sok, akkor a szelídebbek közületek csak képzeljék el, hogy felcserélték a rendeléseteket a pizza boy-nál, és a vegetáriánus helyett húsimádó pizzát kaptatok. egyes számú album:

Nights Like These - Sunlight At Secondhand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sok hardcore, sok slude, ütős ritmikai baszakodás, gyönyörű borító, és a legszebb, hogy süt belőle az őszinteség, néha úgy érzem, hogy ezek a srácok nem tudnának máshogyan zenélni, igazi megjátszás nélküli, kompromisszum mentes zene. még azok a számok is tartogatnak valami jót, amelyikek annyira alapból nem is tetszenek. remek számfelépítések, ajánlom ilyen szempontból a bay of pigs c. számot, amiben minden egyes téma más stílust idéz, mégis teljesen összeérnek egymással. a claw your way out a szélvihar, a veteran thieves a skinhead-verekedés, az electric winds az óceánba zuhanó boeing... a számok külön-külön is jelentéssel bírnak, egyben viszont egy teljes, minden részletre kiterjedő apokalipszis.

Made Out Of Babies - Trophy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hátborzongató az énekes hölgy hangja, rock, post-metal, enyhe neurosis-feeling helyenként, na ehhez társul a (többnyire) torka szakadtából ordító Julie Christmas. eddig talán csak a Walls Of Jericho-t hallottam, ami ilyen pusztító hangokat tudott elővarázsolni egy nőből. persze csendesebb részeknél dallamos ének is hallható, kicsit björkös-beth gibbons-os, de ettől a néhány ritka esettől eltekintve Julie igencsak dühös. kicsi a szókincsem ahhoz, hogy ezt tovább ragozzam, ez a zene érzésekről szól, úgyhogy ahelyett, hogy megkísérelném a lehetetlent, töltsétek le és merüljetek el benne. pusztítás lesz, ígérem. (mellesleg három albumuk is megjelent már, a legutóbbi tegnap előtt, és azért választottam ezt ajánlásra, mert ennek legalább nem lehorzsolt, bedagadt arcú kisfiú van a borítóján)

és mindkettőért köszönet: csakbenn'

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr10540641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h o l l ä n d e r · http://oraange.blogspot.com 2008.06.27. 16:57:32

hát, fogalmam sincs mi ez a zene, de kibaszott jól van megírva az ajánló! olyannyira, hogy megyek is youtubera, és legalább egy számot meghallgatok! ssshhhaaalllooommm

[sziki] · http://www.szub.hu/ 2008.07.20. 19:16:35

most hogy igy belehallgattam az utobbiba, nem is hagynam ki.
süti beállítások módosítása