HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

...Hey, you...!

2008.05.19. 20:50 °

- hát, igazából szükségem van erre az ingre - mondta magában a lázadó -, de fokoznom kell a feltűnést, hogy eljusson az üzenetem azokhoz a birkákhoz is, akiknek a tojásdobálásról még nem esik le, mi a célom. igen, megcsinálom!
   kivette tolltartójából a kedvenc ceruzáját, halványan megrajzolta a feliratot, majd kivette tolltartójából kedvenc filctollát, és végighúzta az előre felrajzolt vonalakon.
- vagy inkább legyen mákospite? - morfondírozott rajzolás közben - neem, tojás marad! az egy egyezményes dolog, bárki lázadó tojással próbálkozna. könnyű, nagyot freccsen, látványos nyomot hagy, megbotránkoztat... és ami a legfontosabb: szégyellni fogja magát ez a pénzéhes, egoista vadmalac!
   mikor elkészült az inggel, önelégülten lezuhanyzott, a hónalját is jól megmosta ("...izzasztó helyzet lesz, mindenki engem fog figyelni... veszek még reggel valami jó dezodort a suliba menet..."), majd összeütött egy rántottát három tojásból, hármat félretett későbbre. bőven megsózta, egy csipet borsot is tört a tetejére.
- juli milyen büszke lenne, ha látná! hogy fogja sajnálni, hogy olyan hamar szakított velem! két hónap... le se feküdtünk...

...

   reggel nylonzacskóba tette a három tojást, vett egy old spice whitewater-t, és az egész buszúton stresszelt az összekoccanó tojások miatt
- de hülye vagyok! megvehettem volna a corvinus melletti kis trafikban is! sokkal könnyebb lett volna... na mindegy, úgyse fogja tudni senki. magányos farkas vagyok. egyedüli szónok a birkanyáj közepén...
   a suliba érve vett magának egy csokis és egy lekváros croissant-t, vett egy automatás kávét, és nézte a terembe igyekvő emberek arcait.
- igen... kb 45 milliárd volt... nem pontosan, de ki fog utánanézni? - hirtelen elkerekedtek szemei, és elmosolyodott - ... a magyar népnek...! ez az! egyesítem a magyarság-tudatot a számítástechnikával! hiszen a számítástechnika hihetetlen sebességgel fejlődik, kikerülhetetlen a huszonegyedik században, viszont egyre kevesebb az emberek pénze magyarországon... mindenki mellém áll majd! micsoda zendülés lesz! aki nem ért a számítástechnikához, a kizsákmányoltság annak is mindenképp ismerős lesz! a nézők fele tapsol, s aki nem, az csak zavarban lesz, de valójában egyet fog érteni velem! hiszen magyar! ez az...! ...ez az...!
   belépett a terembe.
- basszus mennyien vannak! kicsit feszültebb vagyok, mint ahogy elképzeltem! de csak a kezdet lesz nehéz - nézelődött - ötödik sor. igen, az épp elég közel lesz...

...

- ...a picsába, ezt a részét többet kellett volna gyakorolnom...!


6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr43477542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[sziki] · http://www.szub.hu/ 2008.05.20. 01:26:02

makospite ^^
btw jo gondolat [de baromi hulyen hangzik, tenyleg.], meg is irigyeltem tokre.

[ja meg hat persze hogy ubernagy csalodas, hogy ennyi a korva. bar remelem, nem oda jar. gyasz.]

xx 2008.05.20. 03:02:31

Nem tudom, hogy az old spice whitewater szándékos-e vagy véletelen, de tetszik az áthallás...
Vol 2. az előadó szemszögéből??

° · http://szvijazsszkij.blog.hu 2008.05.20. 12:31:31

heh, vaciláltam a whitewater és a kilimanjaro között :) amúgy meg az előadó bácsi steve ballmer sem normális (ezt még meg kellett jegyeznem, hogy ne érezzem rosszul magam)

[sziki] · http://www.szub.hu/ 2008.05.20. 16:11:47

az egy dolog, hogy heroint
de miota enekesno..? o.O
süti beállítások módosítása