HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

halacska

2008.04.30. 02:03 °

filozófikus játék a newgrounds.com-ról, ami 2-3. gimiben igen népszerű honlap volt nálam, egy honlap, amit azoknak a tiniknek találtak ki, akik még keresik az útjukat, de ha tehetik, inkább nem is próbálkoznak vele, ezért unatkoznak. flash-játékok és animációk tömkelege, parádéja, kavalkádja, és őőő gyűjteménye. DE! (és itt jön a de) mind a sok unaloműző butaság legeslegjobbika a ! Fishy ! bemutatlak Téged, mélyen tisztelt játékos: egy igen aprócska hal vagy egy nagy tóban, és eleinte jelentéktelennek érzed magad, de minél több nálad kisebb halat falsz fel, annál nagyobbra nősz, és ezáltal lehetőséged nyílik a ranglétrán való előrejutáshoz, de vigyázz, kalandor! a nagyobb halak téged falnak fel! ellenségeid és áldozataid a kicsinyített képernyő minden szegletéből leselkednek rád, változó tempókban úszkálnak, kiszámíthatatlanok és félelmetesek. a végcél: a legnagyobbra nőni az összes hal közül, minden halat bezabálni és ezáltal felborítani az immáron nem is olyan nagy tó ökoszisztémáját, armageddon, pusztulás, ilyenek.
játszatok vele, nem túl nehéz navigálni a fisit, siker- és kudarc-élmények, és játék közben lehet filozofálni azon, hogy valójában milyen nehéz az élet, mennyit kell szenvedni egy kis sikerért, mennyi áldozat hullik el a túlélésért (jobb pozícióért) folytatott harcban, milyen hosszú is a létra, milyen vicces, hogy mikor már igen nagy vagy, kisebb halak már nem is érdekelnek, csak a nálad valamivel kisebbekre buksz, mert elönt az öntudat, hogy ha már megtehetem ezt is, miért adnám alább? sőt, az is megfordulhat a fejünkben, hogy milyen mókás volna tökön rúgni a főnökünket a legközelebbi találkozásunkkor és az arcába ordítani, hogy "neked is csak az uszonyom kell, mi?! kis köcsög!"
vagy nagy.
link vagyok
itt egy hal:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr33448060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sziki 2008.04.30. 20:28:01

www.newgrounds.com/portal/view/397787

na EZT nezzetek meg!
[vagy lehet, hogy mar ismeritek, nekem tokre uj, es totalisan rakattantam wahahaaa.]
süti beállítások módosítása