HTML

Свияжский

utánérzés.koncepciónk nekünk nincsen.

actionthenco legutoljára hallgatott zenéi

Friss topikok

  • Robotember: Érezted már, hogy a világ, miközben eltaszít, magáévá tesz? Hogy a kiszámíthatatlanság gondolata ő... (2010.04.08. 16:24) kommenteljünk együtt!
  • actionthenco: úgy néz ki a plastik.hu -s linkre nem csak én álltam rá, hanem még vagy 10en a greaderből. sokan o... (2009.01.22. 19:27) felhő
  • Kitzinger: szia, közben megoldottuk. Jó szórakozást: (2008.12.19. 17:12) Utazás a koponyám körül
  • Lawliet: hali,én imádom a skins-t,a bátyám ajánlotta,aki angolul kezdte nézni Angliában és és rögtön belesz... (2008.12.01. 22:56) Skins - első évad.
  • nyuszisz: Szegény nyuszadékok diktatúrában élnek a csirkefarmon. (2008.11.26. 21:41) csirkerendőrség!

Linkblog

Flagcounter

jiggy.

2008.04.05. 23:03 actionthenco

Ha már pont szóbakerült Jim Jarmusch, ajánlanék egy remek kis jelenetet a kávé és cigarettából. Igazából pont most néztem meg és eszembe jutott, hogy mennyire jó is ez.
Van az a rész amikor Tom Waits és Iggy Pop beszélgetnek egy kávézóban. Annyira átjön belőle az a hangulat, amikor csak ülsz valaki mellett de igazából semmi közös témátok nincs. nem történik semmi, csak ez a feszengés és minden másodperc óráknak tűnik. Igazából az egész film erről vagy ehhez konfliktusokról szól kávé és cigaretta mellett. Osztom Jarmusch véleményét, mert tényleg ez az igazi kombináció. Nem is bírom ki, hogy ne gyújtsak rá. Meg kávét is főzök. Amúgy Tom Waitssel kapcsolatban érdekes még az, hogy minden interjút valami útszéli kávézóban ad és nem is igazán lehet tudni, hogy hol van a farm, ahol lakik.
Következzen tehát a jelenet, bár valószínű, hogy sokan ismerik.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szvijazsszkij.blog.hu/api/trackback/id/tr48413006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sziki 2008.04.07. 10:42:22

pont elozo nap neztem bele en is, kb. eddig a jelenetig jutottam, es onnan lehetett tudni h tenyleg kurvajol megfogta az egesznek a lenyeget, hogy olyan ideges lettem tole [hogy mi a fhasssznak talalkozik ket ember, akik ENNYIRE nem erdeklik egymast igazabol], hogy ki is kapcsoltam az egeszet.
de lassan megint raszanom majd magam, es vegignezem.
[mondjuk most.]
jah es a broken flowerst meg nem ajanlom, attol fuggetlenul, hogy latszik, hogy o rendezte, es ettol valamennyire jo, sot, meg a sztori se nagyon szar, es jatszik benne a szikszfítándör-anyu, de valami rohadtul van benne, amitol nem lesz jo. viszont szar marad.
natschokk
süti beállítások módosítása